Blijf op de hoogte van al het laatste nieuws

Via deze pagina houden we u op de hoogte van het laatste nieuws uit Wielsbeke bij Slagerij & Traiteur De Scheemaeker – Devos. Neem hier dus regelmatig een kijkje, zo weet u het als eerste als er nieuwe spaaracties of eindejaarspromoties zijn! In onze winkel in Wielsbeke kunt u zich ook steeds laten verrassen door ons dagelijkse suggestiebord.

Duroc d’olives varkensvlees

Op zoek naar een lekker mals stukje varkensvlees? Dan kunt u bij Slagerij & Traiteur De Scheemaeker – Devos terecht voor het heerlijke Duroc d’olives varkensvlees. Dit dankt zijn unieke malsheid en smaak een de combinatie van het Duroc varkensras en de speciale voeding die deze varkens dagelijks voorgeschoteld krijgen. Het gebruik van olijfolie in de varkensvoeding heeft een rechtstreeks effect op uw gezondheid als consument en een positieve invloed op uw hart- en bloedvaten.

Ons barbecue-assortiment

Het zomert, dus zijn het heerlijke dagen om te beginnen barbecueën! Ontdek ons ruim assortiment aan barbecue-formules voor al uw feesten en bekijk onze nieuwe producten in onze winkel.

Nieuw in ons assortiment

Ons assortiment panklare gerechten werd recent uitgebreid. Met veel fierheid stellen we u onze nieuwe pastasalades, koude schotels en maaltijdsalades voor.